Concert pascal
MOPAN Suceava

Dani Oțil, arhicunoscutul prezentator de televiziune, a reușit dintotdeauna să delimiteze viața profesională de cea privată. Prezentatoul matinalului „Neatz cu Răzvan și Dani” culege roadele muncii sale, după ce s-a confruntat cu o copilărie plină de lipsuri. El și fratele său au decis să își susțină părinții din punct de vedere financiar, în ciuda interdicției tatălui lor de a o face, notează click.ro.

Vedeta de televiziune și-a amintit de momentele copilăriei sale și mărturisea cum părintele său a fost un om muncit. Ani de zile și-a păstrat același loc de muncă și, cu toate că nu dispunea de condiții care să-i ușureze traiul, mereu găsea resursele necesare de a ține piept vieții și problemelor cu care îl mai întâmpina din când în când.

„Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme. Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/dani-otil-un-copil-responsabil-isi-ajuta-2339722.html

Dani Oțil, un copil responsabil. Își ajută părinții financiar, cu toate că ei nu știu acest lucru: „Tata stă în același apartament din 1984”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava