Concert pascal
MOPAN Suceava

Dani Oțil (42 de ani) este, în prezent, unul dintre cei mai apreciați și iubiți moderatori de televiziune din România. De mic a visat să ajungă în punctul în care este acum, însă femeia care i-a dat viață se pare că îl descuraja, mai mereu, atunci când îi spunea ce își dorește să devină peste zece – cinsprezece ani, potrivit click.ro.

„Eu provin dintr-o familie normală, medie, pe toate planurile. Am fost înconjurat (în copilărie- n.r) de părinți care le spuneau copiiilor lor că sunt cei mai deștepți, că au talent să cânte și tot așa. Ceva la mine nu a funcționat! Eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a spus că sunt prea mic de statură, dacă am vrut să merg la karate, mi-a zis că o să fac hernie de disc, dacă am vrut să cânt la acordeon, pentru că aveam un vecin care cânta la acordeon în fiecare zi, la prânz, mama mi-a zis că sigur nu am talent. Am vrut să fac mai multe sporturi, când eram copil, iar mama mi-a zis că sunt firav să nu le fac. În clasa a XI-a aveam un televizor alb-negru care stătea pe frigiderul din bucătărie. Atunci, în acea seară cred că era și Răzvan (Simion – n.r) la mine, pentru că venea în fiecare seară, și atunci mama ne-a întrebat dacă știm ce vrem să fim. Și eu îl vedeam pe Horia Brenciu la televizor și am zis că vreau să fiu ca el, prezentator. Și ea atunci mi-a zis că nu am nicio șansă”, a spus Dani Oțil în cadrul unui podcast, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dani-otil-dezvaluiri-dureroase-mi-a-zis-ca-nu-2293707.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava