Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Radcliffe s-a reapucat de băut, iar prietenii lui încearcă să-l convingă să se ducă, din nou, la un centru de reabilitare, potrivit showbizspy.com.

Actorul – care nu mai consumase alcool de câţiva ani, pâna luna trecută când s-a certat urât cu un Dj, într-un club din New York – se pare că nu este bine deloc.

„Părerea mea este că, Danie se află iar în locul de unde a plecat,”a declarat o sursă pentru National Enquierer, potrivit shoebizspy.com.

„Atunci când consumă alcool, trebuie cărat de cineva acasă şi asta s-a întâmplat şi în New York.”, a continuat sursa.

Daniel Radcliffe – care a cunoscut faima după ce l-a interpretat pe vrăjitorul Harry Potter, în populara franciză cu acelaşi nume – a recunoscut că a avut o problemă cu consumul de alcool şi că a renunţat să mai bea în 2010.

„El ştie că nu ar trebui să bea, aşa că, într-un fel, incidentul i-a deschis ochii într-un fel. Daniel este foarte ruşinat şi se gândeşte chiar să se ducă la club să-şi ceară scuze. Prietenii lui îşi doresc ca el să se interneze iar într-un centru de reabilitare – şi să se lase de băut, cu adevărat.”, a mai spus sursa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava