Concert pascal
MOPAN Suceava

David Beckham este „norocos că e încă în viață”, după accidentul de mașină în care a fost implicat sâmbătă, potrivit unui martor. Fostul internațional englez, tocmai îşi luase fiul în vârstă de 15 ani de la un meci între Arsenal under 16 şi Brighton under 16, când maşina sa Audi a intrat în coliziune cu un autovehicul marca Mitsubishi Colt, condus de o femeie. Un martor la nefericitul eveniment a declarat, potrivit contactmusic.com: „Beckham și Brooklyn sunt norocoși că sunt încă în viață. Povestea ar fi putut foarte bine să aibă un alt final..”

Starul în vârstă de 39 de ani și-a cerut în repetate rânduri scuze după accident femeii și, potrivit martorilor, i-ar fi dat acesteia puloverul său cât timp a așteptat, împreună cu fata ei, ajutor. Brooklyn s-a ales doar cu o sperietură, în timp ce David s-ar fi lovit la un umăr în accident, dar se pare că fostul fotbalist s-a recuperat la timp pentru a o însoți pe soția sa, Victoria, la Evening Standard Theatre Awards, duminică seară. 

O sursă a spus pentru ziarul The Sun: „Beckham vira la dreapta și probabil nu a văzut cealaltă mașină, sau nu a realizat că viteza cu care conducea era mare. S-a izbit pe partea lui. Este un miracol că nu a fost nimeni rănit tare. Beckham și-a cerut iertare în repetate rânduri.”

David Beckham, „norocos că e încă în viață”, după accidentul de mașină în care a fost implicat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava