Concert pascal
MOPAN Suceava

David Bowie, cu siguranţă unul dintre cei mai controversaţi artişti, s-a stins din viață în urmă cu patru ani, în urma luptei cu un cancer nemilos, însă a lăsat în urma sa melodii memorabile și o poveste care ar putea ajunge oricând scenariul unui film. Fosta soție a artistului, Angie, face dezvăluiri intime despre cum se desfășura existența lângă un om complex, cu o personalitate uneori dificil de înțeles, iar mărturisirile sale sunt cu adevărat picante, potrivit click.ro.

Angie Bowie a fost soția renumitului artist timp de aproximativ 10 ani, iar în mariajul care a durat un deceniu a fost martora succesului răsunător dar și victima capriciilor lui David. Consumul de droguri și interesul manifestat către alte femei au fost cele două aspecte pe care Angie a trebuit să le accepte. Angie a dezvăluit că a petrecut aproape un an „împărțindu-l” pe David cu o altă femeie, o domnișoară de 19 ani, crescută în rău famatul Harlem, deținătoarea unui bordel și una dintre cele mai curtate femei ale vremii respective. Fosta soție a cântărețului susține că a fost de acord cu aventura lui Bowie. Mai mult decât atât, ea declară că a încurajat-o întrucât îl făcea pe artist să se simtă bine. La rândul său, a considerat întregul triunghi amoros ca find unul ciudat, dar interesant întrucât Laurita Watson obișnuia să stea zile întregi în reședinta lor din Maida Vale, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/david-bowie-si-sotia-au-locuit-aceeasi-casa-cu-amanta-cuplului-eram-trei-si-fost

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava