• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

David Guetta vrea să devină prima persoană care mixează muzică în spațiu.
Autorul hit-ului ‘Titanium’ a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că este ‘puțin speriat’ când se gândește să-și cânte muzica în afara galaxiei, dar, în același timp, ar fi extrem de încântat să facă istorie cu un concert ‘nepământesc’.

„Vorbeam cu tipul acesta care te învață ce înseamnă un zbor în spațiu și îmi spunea – ‘OK, antrenamentul este foarte ușor. Trebuie să zbori de câteva ori cu un avion militar, iar apoi imaginează-ți că experiența din spațiu va fi tot așa, dar de 10 ori mai intensă’. Asta m-a speriat puțin, dar să fiu primul DJ care mixează în spațiu? Ar fi ceva nebunesc, ar fi istorie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava