Sunt șase ani de când Cameron Diaz a apărut ultima oară pe marele ecran, în ”Annie”, și toată lumea vrea să știe de ce a renunțat la actorie. Actrița a explicat în sfârșit de ce a luat această hotărâre.

Cameron Diaz (47 de ani) a explicat de ce a renunțat la actorie, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Gwyneth Paltrow. ”Am decis că vreau alte lucruri de la viață. Am trecut prin lucruri grele atât de mult timp, lucrând, făcând filme, fără să am timp pentru viața personală. M-am oprit ca să mă focalizez pe viața personală, să stau cu familia mea, cu soțul și prietenii”, a ținut să sublinieze vedeta, potrivit click.ro. Ea a mai spus că acum are, în sfârșit, liniște în suflet, că se poate ocupa de sine însăși. La începutul anului, a venit pe lume primul ei copil, o fetiță, numită Raddix, despre care zice că ”este cel mai bun lucru din câte i s-au întâmplat”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/de-ce-renuntat-cameron-diaz-la-actorie-explicat-sfarsit-decizia-controversata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava