• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva sunt săraci în declaraţii când vine vorba de relaţia lor, iar unele comentarii lasă publicul mască. După ce artistul a declarat că de câte ori iubeşte este ca şi logodit, Lavinia a recunoscut că poartă pe deget un inel care stă ca simbol al „legăturii noastre sufleteşti”, informează click.ro.

Evident, mulţi se întreabă când se vor căsători cei doi şi dacă au de gând să facă un copil împreună. Conform unor surse din aproprierea cuplului, Lavinia şi Ştefan s-au logodit în toamnă, în mare secret, iar pentru a nu fi descoperiţi, bruneta nu poartă inelul când pleacă de acasă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat un apropiat al cuplului, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lavinia_parva-stefan_banica_jr-logodna-casatorie-copil-relatie_0_1796220363.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava