• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe solistul trupei Proconsul îl știe toată lumea. Bodo (48 de ani) a fost căsătorit pentru scurt timp cu fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu, iar în urmă cu doi ani toată presa scria despre cei doi copii ”adoptați” de artist împreună cu cea de-a patra soție, Loredana, notează click.ro.

Puțini știu însă că Bodo are și un fiu natural, din prima lui căsnicie. Este vorba despre Alexandru, care acum are 26 de ani și locuiește împreună cu mama lui în America. Artistul a vorbit foarte puțin de-a lungul timpului despre fiul său, dar nu pentru că n-ar fi fost mândru de băiatul care creștea la mare depărtare de el. Bodo a declarat la un moment dat că tăcerea lui a avut drept scop protejarea fiului său, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-nu-vorbeste-bodo-despre-fiul-lui-din-prima-casnicie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava