Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritatea are 92 de procese cu instituţii bancare, dintre care 10 sunt împotriva BCR. „Există pe rol un număr de 26 de procese-verbale pe posibile clauze abuzive pe bănci şi alte 3 pentru alte instituţii”, au adăugat reprezentanţii ANPC.

Comunicat oficial al bancii

Sentinţa Tribunalului Bucureşti confirmă evaluarea şi judecata regăsite într-o altă hotărâre judecătorească recentă (decembrie 2014) a Curţii de Apel Bucureşti şi în alte şase decizii ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care au decis, în mod consistent şi sistematic corectitudinea clauzelor contractuale privind dobânda variabilă şi a clauzelor privind comisioanele. BCR respectă legea, cadrul de reglementare şi rolul autorităţilor de protecţie a drepturilor consumatorilor, însă va contracara cu fermitate toate pretenţiile pe care le consideră lipsite de valabilitate, arată reprezentanţii BCR citaţi de Agerpres.

Si o fraza si mai bombastica: “BCR îşi tratează clienţii corect, iar majoritatea sunt mulţumiţi de produsele pe care le-a oferit de-a lungul anilor. În condiţiile existenţei unor nemulţumiri sau a situaţiei de a fi declanşate litigii, atitudinea băncii a fost mereu aceea de parteneriat şi reconciliere amiabilă, constatând cu dezamăgire inflamarea permanentă a conflictului şi lipsa orientării către soluţii mutual benefice din partea avocaţilor grupurilor de clienţi, cel mai probabil interesaţi în principal de a profita financiar de pe urma intermedierii litigiilor între consumatori şi bănci, afirmă managementul băncii”.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

http://www.economica.net/clauze-abuzive-procese-banci-bcr-dobanzi-tribunal-credite_100402.html#ixzz3ZLgUwBh6

Eu (avocat COLTUC MARIUS VICENTIU) sunt de alta parere. Sunt peste 500 de hotarari pe spete identice unde BCR a pierdut. Va puteti informa oficial pe www.tmb.ro.

Ne punem intrebarea:de ce tocmai acest dosar al ANPC s-a pierdut?

Pentru a putea raspunde trebuie analizate mai multe ipoteze:


1.Am avut placerea sa citesc cererea de chemare in judecata a ANPC .Pot spune ,fara sa jignesc pe nimeni ca este defectuos redactata și argumentata.
2.De ce nu s-a depus la dosarul cauzei de ANPC toata jurisprudenta pozitiva impotriva BCR?
3.De ce procesele colective impotriva BCR se resping si cele individuale se castiga in spete similar,chiar identice?
4.Sa nu uitam ca ANPC este organ al statului roman,stat roman care face un lobby in favoarea bancilor
5.Ceea ce nu s-a spus depre acest dosar este faptul ca peste 80%din părți au incheiat pe durata procesului angajamente individuale
6.Ce sanctiune aplica FMI Romaniei daca se castiga acest dosar?

Ce putem face?
Sa depunem si sa castigam cat mai multe procese individuale si sa nu asteptam deciziile ANPC.

Al vostru avocat COLTUC MARIUS VICENTIU

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Juridic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava