Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: De Valentine`s Day, vrei să-ţi surprinzi perechea cu un cadou pretios?

Te aşteptăm alături de persoana iubită să sărbătoriţi dragostea la Shopping City Suceava cu evenimente dedicate îndrăgostiţilor: târg de nunţi, căsătorii de probă, concursuri, prezentare de modă şi un super concert ANTONIA!

Participă la campania „Câştigă-ţi dragostea” şi poţi câştiga un set de verighete în valoare de 2500 lei iar zilnic bijuterii de aur şi argint sub forma unui voucher de 250 lei oferit de magazinul Splend`or. Pentru a participa la tombolă cumpără de minim 100 lei în perioada 4 – 17 februarie 2013 din magazinele din Shopping City Suceava.

Spuneţi-vă DA! pe 14 februarie, de ziua îndrăgostiţilor într-un cadru de poveste alături de Cupidon care va oficia căsătorii de probă.

Distracţia continuă, duminică, 17 februarie începând cu ora 17:00 cu o prezentare de rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, concursuri cu premii şi un super concert ANTONIA.

Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, prin Târgul de Nunţi Bucovina, ediţia a VI-a, îţi vin în ajutor prezentându-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca in poveşti.

Zeci de companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive, de la agenţii-full service, bijuterii, expozanţi din domeniul vestimentar sau al serviciilor de entertainment, saloane de înfrumuseţare, şi până la florării.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 14 -17 februarie 2013, la Shopping City Suceava şi va putea fi vizitat zilnic între orele 9.00 şi 21.00 .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber

Shopping City Suceava
Calea Unirii, nr 27 B
Telefon: 0330.401.850
Fax: 0330.401.850 int. 6

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava