Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de două zile, 6 și 7 octombrie, la Palatul Parlamentului se desfășoară Școala Politică a Femeilor Social-Democrate. Președinta organizației județene a femeilor sociale democrate, Larisa Blănari, a transmis că delegația Sucevei este printre cele  mai numeroase.

”Alături de mine și de doamna deputat Mirela Elena Adomnicai mai sunt Adelina Paiu – președinta OFSD municipiul Suceava, Monica Reguș – președinta OFSD Ipotești, Violeta Ţăran – primar Berchișești, Maria Tomescu – primar Baia, Mariana Baltag – președinta OFSD Vama, Ilaria Puşcă – președinta Vatra Moldoviței, Gabriela Cazac – membru OFSD Suceava. Îi mulțumim dnei Doina Federovici, președinta OFSD România și, totodată, președintă a Consiliului Județean Botoșani, pentru sprijinul pe care l-a oferit organizației județene a femeilor social-democrate de la Suceava”, a spus Blănari.

Aceasta a menționat că astăzi se va discuta în prima parte a programului despre bune practici în administrația locală și îmbunătățirea cadrului legislativ pentru absorbția fondurilor europene, cu Monica Seserman, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, dar și despre reforma serviciilor sociale, cu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

În cea de-a doua sesiune de lucru, Ministrul Familiei și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, va susține o expunere despre proiecte în derulare pentru familie și tineri. Printre invitații acestei zile se numără și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, cel care va vorbi pe tema: Sănătatea, o prioritate a Programului de Guvernare.

Prima zi a Școlii Politice a Femeilor Social-Democrate se va încheia cu un dialog cu europarlamentarii PSD prezenți la lucrări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava