MOPAN Suceava
Galerie foto23 poze în acest set

Deputatul PDL din colegiul nr. 2 Suceava, Ioan Bălan, a inaugurat în cursul zilei de joi cabinetul parlamentar din comuna Adâncata. Noul cabinet al deputatului Ioan Bălan se află situat la parterul primăriei Adâncata, locuitorii acestei comune putând să vină în audienţă în fiecare zi de vineri, între orele 9:30 şi 12:30. Deputatul PDL de Suceava a spus că în total are patru cabinete parlamentare, în cartierul Burdujeni din Suceava, în sediul Palatului Administrativ, în Mitocul Dragomirnei şi Adâncata. În cursul zilei de ieri a avut loc şi slujba de sfinţire a cabinetului parlamentar.
Ioan Bălan a ţinut să precizeze că „astăzi este o zi importantă pentru mine, pentru că am reuşit ca şi în Adâncata, una dintre comunele care face parte din colegiul nr. 2 Suceava, să deschidem un cabinet parlamentar”. Deputatul PDL de Suceava a mai adăugat că deschiderea acestui cabinet vin în întâmpinarea cetăţenilor din Adâncata, subliniind că din discuţiile avute, aceştia îl susţine pentru încă un mandat de parlamentar. „Eu văd acest cabinet deschis aici ca şi o continuitate într-un nou mandat. Suntem în precampanie şi am speranţa că îmi voi desfăşura activitatea încă un mandat aici. Şi spun asta în urma discuţiilor pe care le-am avut cu oamenii din comuna Adâncata, care mi-au spus că îşi doresc foarte mult acest lucru. Sper să fie de bun augur deschiderea acestui cabinet”, a declarat Ioan Bălan. El a mai spus că îşi doreşte ca noul cabinet parlamentar din Adâncata să fie „izvorul” unei legi bune pentru toată România. „În afară de lucrurile pe care cetăţenii vor veni să le spună aici, sau de faptul că vor veni să-şi caute într-un fel sau altul rezolvarea unor probleme, îmi doresc ca acest cabinet să fie un izvor pentru o lege care să fie bună pentru toată România. O lege care să aibă izvorul de aici din Adâncata”, a mai precizat deputatul PDL de Suceava.

Sediul Primăriei din Adâncata, sfințit de un sobor de preoți

Tot în cursul zilei de joi a fost oficiată slujba de sfinţire a sediului primăriei din Adâncata, la care în ultimele luni au fost realizate mai multe lucrări de reabilitare şi modernizare. Primarul acestei comunei, Viorel Cucu, a precizat că valoarea investiţiilor se ridică la suma de 40.000 de lei, iar lucrările au fost realizate atât din donaţii, cât şi din fonduri de la buget. Lucrările au constat în modernizarea curţii interioare a primăriei, a gardului, precum şi lucrări de reabilitare. „Am reuşit ca într-un termen relativ scurt să facem lucruri bune, spunem noi, pentru comuna Adâncata, şi în special să sfinţim acest loc. Mulţumesc preoţilor din Adâncata pentru că sunt alături de noi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, şi în special domnului deputat Bălan pentru sprijinul acordat şi pe care ni-l va acorda în viitor”, a declarat Viorel Cucu.
La rândul său, deputatul Ioan Bălan a ţinut să-l felicite pe Viorel Cucu pentru ceea ce a făcut în comuna Adâncata de la preluarea funcţiei de primar. „Nu e o surpriză pentru mine. De la început am ştiut că este un om harnic, şi vedeţi că într-un timp scurt şi cu resurse limitate a reuşit să schimbe oarecum faţa primăriei. Cred că un bun gospodar începe să aranjeze lucrurile de la primărie spre comună. Şi sper că în perioada următoare, în anii care urmează, să avem o colaborare foarte bună, iar lucrul acesta nu poate fi decât benefic pentru comuna Adâncata”, a încheiat Ioan Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava