Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni, 13 februarie, o delegație formată din reprezentați ai comunității poloneze din Bucovina în frunte cu președintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervazen Longher a efectuat o vizită la Craiova, la invitația Contingentului Militar Polonez, pentru a lua parte la ceremonia de delegare a responsabilităților între schimbul XI și XII al Contingentului Militar Polonez din România. Ceremonia a început cu o Sfântă Liturghie celebrată de capelanul Contingentului Militar Polonez, maiorul Sebastian Semrau, și de pr. dr. Stanislav Cucharec, paroh în Solonețu Nou și capelan al polonezilor din dieceza de Iași.

După liturghie a urmat ceremonia de delegare a responsabilităților: a fost prezentată campania de onoare, s-au intonat imnurile Poloniei, României și NATO, în timpul cărora au fost ridicate steagurile, a fost semnat un protocol și au fost predate drapelul și responsabilitatea către schimbul 12, format din Divizia 12 Mecanizată din Szczecin, condusă de comandantul, maior Katarzyna Lachowicz.

În cadrul ceremoniei, comandantul schimbului XI al Contingentului Militar Polonez din România, maiorul Adam Gombiński, a înmânat medalii comemorative oaspetilor prezenți, printre care și președintelui Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervazen Longher.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava