Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, s-a declarat total nemulțumit de modul în care conducerea Consiliului Județean și a Primăriei Suceava a gestionat problema deszăpezirii drumurilor. „Drumurile-s praf, pârtie toate, iar Flutur și Lungu se gândesc la „hore”, la evenimente unde să-și bătucească opincile, pe sume fabuloase din bugetul public.

În prima parte a zilei de ieri, nimeni nu a văzut mașini de deszăpezit pe drumurile din județ. Când le-au scos, era deja prea târziu”, a precizat Șoldan. El a spus că imaginile cu drumurile județene blocate au umplut imediat mediul online.

„Să ai municipiul reședință de județ blocat, ambulanțe și mașini de pompieri prinse în trafic, coloane întinse pe kilometri întregi, distanțe de 5-10 minute parcurse în două ore și să nu iasă nici unul dintre cei vinovați să-și ceară scuze măcar e o mare mârlănie.

Mai mult, au dat vina pe numărul mare de autovehicule, pe mașinile neechipate corespunzător, pe vreme, pe Dumnezeu. Pe orice, numai pe ei, nu. Iar când problemele se topesc, apar din nou ca ghioceii în presă să anunțe noi hore”, a mai spus Gheorghe Șoldan.

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan: Drumurile-s praf, pârtie toate, iar Flutur și Lungu se gândesc la „hore”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava