Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a declarat că președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, ar putea să facă imnul autostrăzii A7 și nu să își asume meritele pentru acest proiect. Gheorghe Șoldan a făcut această declarație după ce Gheorghe Flutur a anunțat, ieri, că pentru tronsonul autostrăzii A7 Pașcani și Suceava s-a ajuns la ultima etapă, cea a obținerii avizului de mediu, iar în toamnă ar urma să se scoată la licitație proiectarea și execuția acestei investiții. „Domnul Flutur poate face cel mult imnul autostrăzii pe modelul strigăturilor de pe scena de la Câmpulung Moldovenesc! Între două hore, Gheorghe Flutur iese astăzi în presă și anunță cum „aduce” autostrada A7 la Suceava! Cu mai bine de o lună înainte, tot ce a declarat președintele Consiliului Județean Suceava a fost anunțat de Ministerul Transporturilor. Mai exact, pe 20 iunie a.c., într-o conferință de presă ținută la Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat referitor la A7 că tronsonul Pașcani – Suceava va fi scos la licitație până la finele lui 2023. De asemenea, ministrul Grindeanu și-a exprimat încrederea că tot în acest an va fi scoasă la licitație și porțiunea de autostradă dintre Suceava și Siret. Primii kilometri din A7, a mai anunțat în cadrul acelei conferințe Sorin Grindeanu, vor fi dați în folosință începând din 2024.

Așadar, domnule Flutur, autostrada se face de constructor român, cu fonduri europene și ministru PSD! Dumneavoastră vedeți-vă de drumurile județene care sunt praf!”, a transmis Gheorghe Șoldan după afirmațiile președintelui CJ Suceava.

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan îi transmite lui Gheorghe Flutur că autostrada A7 este făcută de ministrul PSD al transporturilor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava