Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Dogaru, unul dintre cei mai apreciați designeri români ai noului val, a extaziat publicul francez cu colecția sa „In memoriam Oscar de la Renta”. Românca a fost invitată la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015, iar creațiile sale au fost alese de către organizatorii festivalului să fie expuse în vitrina centrului comercial de lux Printemps, alături de colecțiile celor mai mari branduri din lume, scrie click.ro.

Andreea Dogaru este pregătită să atragă atenția și admirația iubitorilor de modă din Franța și cu rochiile sale din colecția gotică Lilith, care au fost prezentate joi, 21 mai, în cadrul unui spectacol îndrăzneț și noncoformist la Strasbourg Fashion Days 2015, mai notează sursa citată.

Până atunci, alte ținute elegante semnate de Andreea Dogaru, cele din colecția „In memoriam Oscar de la Renta”, cu țesături florale delicate și culori vii, sunt admirate și la intrarea unuia dintre cele mai de lux mall-uri din Strasbourg.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/designerul-andreea-dogaru-uimit-publicul-franzez-cu-colectiile-sale-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava