MOPAN Suceava

Luna aprilie este momentul ideal pentru a te bucura de o plimbare în grădinile botanice și parcurile dendrologice ale țării și a te delecta cu splendoarea naturii, a pomilor înfloriți și a florilor de primăvară. Grădinile botanice reprezintă o oază de liniște si culoare, fiind o destinație populară atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Mai mult decât atât, s-a dovedit că interacțiunea cu natura și cu „aerul liber” ajută la reducerea stresului, îmbunătățește nivelul de fericire și promovează starea generală de bine.

Dar care sunt cele mai frumoase grădini botanice și parcuri dendrologice din țară? Clubulcopiilor.ro a întocmit un clasament cu cele mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice din România pe baza datelor disponibile în Google Maps.

Cele mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice se află în Iași, Craiova, Hunedoara, Carei și Chitila. Toate cele 5 au reușit să obțină un rating excelent de 4,7 dintr-un maximum de 5.

Grădina botanică din Iași, care a fost votată cea mai frumoasă grădină botanică din România a avut în 2023 peste 330.000 de vizitatori, cele mai aglomerate luni fiind aprilie, mai și iunie.

O surpriză foarte plăcută o reprezintă grădinile din orașe mici sau mijlocii precum Hunedoara, Carei, Simeria, Jibou sau Galați care au atras foarte multe aprecieri din partea vizitatorilor și se situează printre cele mai frumoase și bine îngrijite grădini din România.

Care sunt grădinile botanice cu cei mai mulți vizitatori? Grădinile botanice din marile orașe, cum sunt Cluj-Napoca, București și Iași sunt cele mai vizitate din România.

In articolul de mai jos, gasiți lista completă a celor mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice din țară:

https://www.clubulcopiilor.ro/cele-mai-bine-cotate-gradini-botanice-si-parcuri-dendrologice-din-romania/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava