Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 2 decembrie, în jurul orelor 17:40, un bărbat de 27 ani, din comuna Vulturești, în timp ce conducea tractorul agricol pe drumul comunal Valea Glodului, pe relația DC 4 către DJ 208C, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă a carosabilului.

De asemenea, pe caroseria tractorului, în partea dreaptă, se afla în calitate de pasager, un alt bărbat care nu a suferit leziuni corporale în urma evenimentului.

În urma producerii accidentulului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului tractorului, care a fost trasnportat cu ambulanța la UPU Suceava.

Conducătorul tractorului nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, însă i-au fost recoltate probe biologice la unitatea medicală.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped de art. 196 alin. 2 și 3, din C.P, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 C.P și „conducerea unui vehicul ale cărei plăcuțe cu nr. de înregistrare a fost retrasă”, faptă prev. și ped. de art. 334 alin. 4 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava