Concert pascal
MOPAN Suceava

„Ferma Vedetelor” nu este doar o experiență aducătoare de bani și popularitate, ci și o modalitate prin care celebritățile care au spus prezent și-au pus sănătatea în pericol. Cântăreața Ami a participat la acest sezon de „Ferma Vedetelor”, emisiune desfășurată de această dată în însoritul Cipru. Deși a fost eliminată de Sorana încă din 30 martie, plăpânda solistă a rezistat mai mult decât ar fi spus unii și alții, scrie click.ro.

Acum, la aproape două luni de când s-a întors acasă, Ami a făcut câteva dezvăluiri pentru ziarulring.ro. „Pișcoțel” a povestit atât despre momentele plăcute, cât și despre cele mai dificile. Certurile dintre concurenți i-au cam pus capac, alături de dorul de… cartofi prăjiți și telefon.

„Participarea la <<Ferma vedetelor>> a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o până acum. Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea…Eu am slăbit aproape patru kilograme. De când am ajuns acasă, le-am pus la loc.”, a declarat solista, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dezvaluiri-senzationale-de-la-fema-vedetelor-am-facut-foamea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava