• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O nouă ediție a emisiunii „Ferma Vedetelor” va începe curând la ProTv. 12 vedete se vor transforma în fermieri. Show-ul are loc în Cipru, departe de civilizație. Doinița Oancea, actrița care a participat la prima ediție, recomandă armonie și înțelegere, pentru că le va fi foarte greu concurenților, potrivit click.ro.

Doinița Oancea, una dintre concurentele primei ediții ale emisiunii „Ferma Vedetelor, a declarat, pentru Ring, conform sursei citate, cum s-a simțit pe parcursul competiției, dar și ce recomandări are pentru participanți: „Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu, condiţiile meteo au fost cumva împotriva noastră, ne-a fost foarte frig, plus că am trăit într-o căsuţă foarte modestă. Noi, practic, obişnuiţi cu alte condiţii, ne-am întors în timp pe durata acestui show de televiziune. Sunt conştientă însă că sunt oameni care trăiesc şi acum în astfel de condiţii, dar noi nu eram obişnuiţi. În plus, faptul că eşti nevoit să trăieşti împreună cu alte 11 persoane, fiecare diferită de cealaltă, să ajungi să trăieşti din ce produci, să faci troc şi alte asemenea lucruri, este dificil.”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/doinita-oancea-dezvaluiri-incendiare-despre-ferma-vedetelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava