Concert pascal
MOPAN Suceava

Societatea de salubritate, Diasil Service, continuă să depună eforturi zilnice, la nivel de comunitate, pentru a gestiona în parametri normali lupta împotriva acestui inamic invizibil – COVID – 19, dar și pentru a se bucura de sănătatea orașului.

Pe lângă investițiile din fonduri proprii în echipamente de ultimă generație, compania este susținută de suportul angajaților care dau dovadă de solidaritate și responsabilitate civică.

”Ne implicăm activ în gestionarea acestei situații, căutăm permanent soluții și punem la îndemâna autorităților locale toate resursele de care dispunem. Suntem implicați, așa cum am fost în toți cei 24 de ani de activitate, și mulțumitori că facem parte dintr-o comunitate atât de unită. Ne dorim ca oamenii să empatizeze cu colegii noștri care dezinfectează, în fiecare zi, străzile orașului. Sunt și ei în linia întâi luptând cu acest fenomen nemaiîntâlnit, iar noi îi considerăm eroi”, a declarat Anton Curelariu, administrator Diasil.

El a mai spus că indiferent care ar fi decizia autorităților centrale cu privire la ieșirea din carantină a municipiului Suceava și a celor opt localități învecinate, compania are în vedere folosirea, la capacitate maximă, a tuturor resurselor umane și logistice, punând accent, în același timp, pe utilizarea celor mai sigure echipamente și soluții igienizante.

„Angajații noștri poartă zilnic echipamente de protecție grele și atomizatoare, cu ajutorul cărora împrăștie tone de dezinfectant pe străzile principale dar și pe alei, în locurile de joacă și în parcuri. Sunt oameni simpli, dar privind dintr-un alt unghi, sunt oameni care își asumă riscuri pentru ca noi și cei dragi nouă să fim în siguranță, așa că munca îi înnobilează”, a adăugat Anton Curelariu.

Compania Diasil este recunoscătoare comunității care înțelege gravitatea situației, își asumă măsurile de siguranță și contribuie prin voluntariat și  proiecte de solidaritate la dotarea instituțiilor sanitare, distribuirea alimentelor către persoane din grupuri vulnerabile/ defavorizate și igienizarea constantă a spațiilor private. „Pentru că prima și cea mai mare bogăție a omului este sănătatea, Diasil îi provoacă pe suceveni să dea dovadă, și în cele ce urmează, de empatie, răspundere socială și conștiință a datoriei. Compania promite să se ghideze, în aceste vremuri tulburi, după sloganul: Împreună astăzi, pentru sănătatea orașului de mâine”, a transmis Diasil Suceava printr-un comunicat de presă.

Suceava dezinfectată

Gepostet von Suceava News Online am Samstag, 2. Mai 2020

Diasil își maximizează eforturile și capacitățile pentru a avea grijă de sănătatea sucevenilor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava