MOPAN Suceava

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a transmis astăzi un mesaj de Ziua Europei în care arată că își dorește ca toţi românii să se implice la maximum în tot ceea ce fac, deoarece doar astfel putem duce România europeană spre dezvoltare, progres şi modernitate. Iată mesajul integral:

”Ziua Europei, aniversată astăzi, găsește România în plină anvergură, conferită de progresele din ultima perioadă, precum și de consolidarea poziției noastre în NATO și Uniunea Europeană, mai ales în actualele circumstanțe ale regândirii securității geopolitice regionale.

Prezența României în Uniunea Europeană și în Alianța Atlanticului de Nord este extrem de importantă în actualul context european. Aniversarea a 18 ani de prezenţă a României în Europa este resimţită atât în dinamizarea gradului de dezvoltare a țării, cât și în creşterea nivelului de trai al românilor, în urma implementării măsurilor și îndeplinirii angajamentelor asumate prin Programul de guvernare al Guvernului PSD. Sunt încrezătoare că politicile publice destinate creșterii calității vieții românilor vor continua, prin îmbunătățirea situației din sănătate și educație, dezvoltarea infrastructurii, stimularea investițiilor, crearea de noi locuri de muncă, precum și preocuparea față de viitorul tinerei generații.

Ziua Europei este o zi a unităţii noastre ca naţiune, în care trebuie să cooperăm în spirit european, indiferent de orientările politice, pentru că, mai mult ca orice, Uniunea Europeană înseamnă unitate și solidaritate!

De asemenea, cred că trebuie să fim recunoscători tuturor generaţiilor de până acum, pentru contribuția fundamentală avută la câştigarea valorilor şi principiilor de care azi ne bucurăm cu toţii: libertate, democraţie, liberă circulaţie, dreptul la exprimare. De Ziua Europei, îmi doresc ca toţi românii să se implice la maximum în tot ceea ce fac, deoarece doar astfel putem duce România europeană spre dezvoltare, progres şi modernitate! Să fim mândri că suntem români și europeni și să demonstrăm asta în fiecare zi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava