Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Joi, 14 aprilie, în jurul orei 22.35, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Salcea a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de o tânără de 18 ani din comuna Pătrăuți.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că tânăra de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul condus de aceasta este în proprietatea mamei tânărului de 23 de ani din comuna Pătrăuți, care se afla ca și pasager în autoturism.

Bărbatul de 23 de ani a declarat faptul că, i-a încredințat autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice tinerei de 18 ani deși avea cunoștință despre faptul că, aceasta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de  conducere”  și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Din prea multă dragoste pentru iubita lui de 18 ani un tânăr din Pătrăuți a încălcat legislația și s-a ales cu dosar penal, 9.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava