Concert pascal
MOPAN Suceava

Dinu (46 de ani) și Deea Maxer (33 de ani), au ales să divorțeze la notar, la finalul lunii trecute, după aproape două decenii de iubire petrecută împreună! Cele două vedete acum locuiesc separat, iar fiecare are în grijă câte cu copil. Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat în exclusivitate pentru Click! că Dinu nu vrea și nici nu se gândește să își refacă viața personală cu o altă persoană, deoarece acum încearcă să găsească un echilibru în viață.

„Momentan Dinu nu vrea să mai audă de vreo femeie, nu dorește să își refacă viața personală. El urmează să lanseze, în perioada următoare, o piesă nouă cum că s-a furat mireasa. El zice că nu este dedicație pentru nimeni cică este doar o simplă coincidență și că o avea pregătită de ceva timp în studio și acum s-a nimerit să o lanseze. Ei chiar s-au despărțit, este pe bune. Dinu a suferit mult după separarea de Deea, dar acum a acceptat ideea divorțului și merge mai departe. El a tras mult să repare căsnicia, dar ea nu a mai vrut. Am înțeles că ea se simțea străină în relație și nu mai avea sentimente”, au declarat surse apropiate pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-maxer-vrea-sa-isi-refaca-viata-dupa-divort-2257307.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava