Concert pascal
MOPAN Suceava

Disney a anunțat că lansarea ‘Avatar 2’ va fi amânată iar, pentru că James Cameron spune că are nevoie de timp pentru a îmbunătăţi tehnologia pentru lungmetrajele pe care le filmează consecutiv, informează contactmusic.com.

Noua producție semnată de James Cameron era programată pentru a fi lansată la sfârșitul acestui an, dar faimosul regizor a hotărât să mai amâne 12 luni ieșirea pe piață a mult așteptatului film.

Această nouă amânare înseamnă că ‘Avatar 2’ nu va fi gata mai devreme de 22 decembrie 2023, la doi ani de la data stabilită inițial pentru lansare, ‘Avatar 4’ a fost și el amânat un an și va apărea în cinematografe pe 19 decembrie 2025, în timp ce ultimul film din serie, ‘Avatar 5’, va putea fi vizionat abia în decembrie 2027.

Disney a venit și cu veste bună, însă – ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’, al treilea episod din al treilea set de filme ‘Star Wars’, iniţiate de cineastul George Lucas în 1977, va fi lansat – aşa cum a fost anunţat – pe 20 decembrie 2019. Mai mult, Disney a mai stabilit date pentru alte trei filme ‘Star Wars’, care nu au primit încă un titlu – 16 decembrie 2022, 20 decembrie 2024 şi 18 decembrie 2026.

Lansat în 2009, ‘Avatar’ a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,7 miliarde de dolari. Lungmetrajul a primit în anul următor nouă nominalizări la premiile Oscar şi a câştigat trei trofee, în categorii tehnice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava