Concert pascal
MOPAN Suceava

Nadia Gray, actrița româncă de o frumusețe fantastică, a captivat inimile a milioane de oameni cu prezența sa magnifică pe marile ecrane și cu talentul ei de excepție. De la scriitorul Ionel Teodoreanu, la celebrul regizor Federico Fellini, viața și cariera ei au fost marcate de întâlniri cu personalități remarcabile și de momente de neuitat în lumea filmului, notează click.ro.

Născută ca Nadia Kujnir-Herescu în București, pe 23 noiembrie 1923, Nadia Gray și-a făcut debutul în lumea cinematografiei la vârsta de doar 15 ani, la Majestic. Inițial numită Nadia Gray, ea și-a croit un drum spre celebritate cu o viteză uluitoare, iar biletul spre succes a fost plecarea sa din țară din 1940. De la Frank Sinatra la Audrey Hepburn, ea a strălucit pe marile scene alături de cele mai mari nume din industrie. Primul rol important a fost în filmul franco-austriac „L’Inconnu d’un soir”, iar de aici a început să își clădească o carieră strălucitoare. Aici a jucat rolul principal, cel al unei ospătărițe care visează la viața de artist, iar alături i-a fost Claude Dauphin.

Scriitorul Ionel Teodoreanu a fost extrem de îndrăgostit de ea, însă artista nu i-a răspuns la iubire. În schimb, dagostea vieții ei a fost Constantin Cantacuzino, cu care s-a căsătorit și cu care a trăit o viață minunată împreună, însă dragostea le-a fost prea scurtă, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/diva-romanca-care-a-innebunit-barbatii-cu-scena-de-2350312.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava