Concert pascal
MOPAN Suceava

România a fost mereu recunoscută pentru frumusețea femeilor sale, iar printre acestea s-a evidențiat o artistă care a făcut inimi să bată mai tare în timpul unei perioade de mari schimbări sociale și politice. Nadia Kujnir-Herescu, cunoscută sub numele de Nadia Gray, a fost considerată o vreme cea mai frumoasă femeie din România. Cu o viață personală plină de mister și o carieră internațională de succes, Nadia a reușit să își păstreze inima doar pentru un singur bărbat, notează click.ro.

Nadia Gray s-a născut pe 23 noiembrie 1923, în București, din părinți de etnie evreiască – un tată rus și o mamă basarabeană. Încă de la o vârstă fragedă, frumusețea sa a atras atenția și a devenit subiectul fascinației bărbaților din acea perioadă.

Curtată de scriitori și industriași, Nadia a fost o prezență radiantă care a inspirat scrisori de dragoste și gesturi romantice. Printre admiratorii ei se număra și celebrul scriitor Ionel Teodoreanu, însă artistei nu i-a cedat inima în fața acestui iubăreț al vremurilor sale.

Contrar atenției și adorării primite din partea multor bărbați, Nadia Gray și-a păstrat inima pentru un singur bărbat – Prințul Constantin „Bâzu” Cantacuzino, pilot de avion. Căsătorindu-se cu acesta, Nadia a rămas fidelă soțului ei pe tot parcursul vieții. Cei doi au părăsit România în perioada comunistă, găsindu-și refugiul în Italia, apoi la Paris și Spania, pentru a se stabili în cele din urmă în Statele Unite ale Americii, la New York, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/artista-celebra-din-romania-care-a-iubit-un-singur-2345865.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava