Concert pascal
MOPAN Suceava

La DIVA, luna noiembrie înseamnă filme romantice tematice difuzate în fiecare zi (între orele 06:00 și 02:00), ceea ce înseamnă povești TV festive de dimineața până seara cu premiere programate în fiecare marți și vineri (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00).

În intervalul 10 – 14 noiembrie Crăciunul la DIVA aduce 3 premiere pline de peisaje de iarnă, nenumărate cadouri sub brad și cupluri care își găsesc fericirea în ciuda obstacolelor din scenariu. Aflați mai multe despre premierele festive mai jos.

Pe 10 noiembrie, de la ora 20:00, DIVA difuzează „O prințesă de Crăciun” (Jingle Bell Princess, 2021). Subiectul? În urma unei neînțelegeri, sofisticata prințesă Amelia (Merritt Patterson) pierde avionul privat și rămâne izolată în orășelul Tucker (Maine) în perioada sărbătorilor. Așa ajunge să fie invitata unei familii obișnuite, clanul Cutler, din care face parte și atrăgătorul Sam (Trevor Donovan). Acesta și-a pierdut soția și împarte aceeași casă cu mama sa și cu fetița lui, Sophie (Charlie Boyle). Evident că Amelia nu spune nimănui cine este pentru a nu atrage atenția. Ce urmează? O poveste de dragoste care este inspirată de romanul din 2016 scris de Barbara Dunlop: „His Jingle Bell Princess”.

 Două zile mai târziu DIVA prelungește atmosfera regală cu povestea TV „Crăciun regal pe gheață” (A Royal Christmas on Ice, 2022). În scenariu prințul John (Jonathan Stoddard) încearcă să scape de viața la curtea regală și se mută în Statele Unite. Aici începe o afacere într-un orășel fermecător din statul New York și se îndrăgostește de o fostă patinatoare olimpică, Abigail (Anna Marie Dobbins). Filmul este programat pe 12 noiembrie de la ora 16:00.

 Apoi, pe 14 noiembrie de la ora 20:00, privitorii sunt invitați să descopere „Pepiniera de Crăciun” (A Lot Like Christmas, 2021). Jessica Roberts (Maggie Lawson) se ocupă de cel mai cunoscut magazin de brazi din orășelul Hudson Springs (New York) după moartea tatălui ei. Dar afacerea îi este serios amenințată de noul lanț de magazine Harvest Garden Supply (HGS) care își deschide un magazin aici. Pentru a recuceri clienții atrași de prețurile mici ale noului competitor, Jessica pune în practică sfaturile unuia dintre clienții magazinului ei, Clay Moore (Christopher Russell). Dar acesta ascunde un secret: lucrează pentru HGS!

Crăciunul început la DIVA în octombrie continuă cu un maraton care oferă amatorilor genului ocazia perfectă de a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă și care va continua până la finalul lunii.

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava