Concert pascal
MOPAN Suceava

DIVA și-a obișnuit publicul ca în fiecare an să dea startul programelor speciale de sărbători: anul acesta Crăciunul a început la DIVA pe 15 octombrie. Începând cu această dată, în fiecare zi (între orele 06:00-02:00) DIVA difuzează filme romantice de Crăciun, ocazia perfectă pentru amatorii genului să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă.

În noiembrie premierele sunt difuzate în fiecare marți și vineri (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00). În prima săptămână a lunii (1-7 noiembrie), amatorii de povești TV de dragoste infuzate de spiritul sărbătorilor de iarnă pot urmări zeci de filme romantice, dintre care 3 premiere.

Pe 3 noiembrie, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să citească „Lista de Crăciun – Partea I” (The Christmas Checklist – Part 1, 2022).  În film, Emily Robertson (Sarah Power) este o fiică îndurerată, care încearcă să îndeplinească ultima dorință a mamei sale: o listă cu 12 activități, pe care trebuie să le facă până de sărbători. Alături îl are pe Noah (Jarod Joseph), un freelancer care scrie un articol despre ea, pentru ziarul local. Partea a doua a filmului este programată pe 7 noiembrie, de la ora 20:00, la DIVA.

Duminică (5 noiembrie), de la ora 16:00, DIVA a programat în premieră „Hanul de Crăciun” (A Cozy Christmas Inn, 2022). În film directoarea unei agenții imobiliare, Erica McNicoll (Jodie Sweetin), călătorește în Alaska pentru a cumpăra o pensiune locală. Dar la fața locului descoperă că aceasta este deținută de fostul ei partener, cu nume predestinat, Andy Holliday (David O’Donnell). Nu trece mult și se îndrăgostește de orășelul pitoresc în care este amplasată pensiunea… și poate și de Andy?

Așa cum spuneam mai sus, pe 7 noiembrie DIVA difuzează „Lista de Crăciun – Partea a II-a” (The Christmas Checklist – Part 2, 2022). Povestea lui Emily (Sarah Power) continuă în filmul de față, în care ultima dorință a mamei sale o apropie tot mai mult de Noah (Jarod Joseph). În ultima parte a poveștii, eroina va trebui să facă o alegere dificilă, după ce fostul ei iubit o imploră să revină la Seattle și să mai dea o șansă relației lor. Pe care dintre cei doi îi va alege Emily? Vom afla de la ora 20:00!

Cadourile tv de la DIVA continuă, de-a lungul întregii luni, cu alte filme difuzate în premieră în perioada 8 – 28 noiembrie. Așa că amatorii de povești de dragoste cu final (întotdeauna) fericit, au programul făcut în fiecare marți și vineri (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00), la DIVA!

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava