Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii precedente, echipa locală de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava a participat la București, în cadrul turneului din faza a doua a play-off-ului seriei est din Divizia A2, alături de alte trei formații calificate, Steaua București, Tricolorul Ploiești și Tomis II Constanța, la turneul de calificare pentru  barajul pentru promovare. Sucevenii au ”atacat” competiția cu un lot bun, dar lipsit de experiența pentru duelurile pe ”viață și pe moarte”.
În primul meci, elevii antrenorului Victor Pancu au cedat în fața gazdelor de la Steaua București cu scorul de 0–3 la seturi (15 – 25, 14 – 25, 13 – 25). În celălalt meci al zilei, Tomis II Constanța s-a impus în fața ploieștenilor cu 3–1 la seturi, făcând astfel un prim pas pentru calificarea mai departe, la turneul de baraj pentru promovare, unde vor ajunge primele două clasate.
În al doilea meci, CSM Suceava a avut o evoluție mai bună, dar în final a pierdut din nou cu 0–3 la seturi, voleibaliștii suceveni pierzând după ce au condus copios în seturile următoare, ei făcând greșeli neperimise pe final, în disputa cu Tricolorul Ploiești. Tomis II Constanța a devenit prima echipă calificată mai departe, după victoria cu 3 – 2 din disputa cu Steaua București.
În ultimul meci al turneului premergător barajului de promovare de la București, CSM Suceava a cedat tot cu 0-3 în fața celor de la Tomis Constanța.
„Pentru noi a fost un lucru foarte important că am participat la acest turneu premergător barajului de promovare. Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat începând cu CSM Suceava și continuând cu Eugen Girigan și Dumitru Popescu de la SUCT Suceava.
Sunt absolut convins că am fi putut mai mult dacă am fi avut o susținere constant. Un exemplu în acest sens îl constitue Lucian Huțuleac, jucător care se ”chinuie” de ani bini să se întoarcă acasă, dar nu are ”acces”, jucător care a venit la toate meciurile importante și ne-a ajutat.
Este foarte dificil ca în fiecare să jucăm din ”pungă” pentru că turneele oficiale din volei sunt din ianuarie. Bugetele se aprobă abia în martie, aprilie și ce s-a disputant din campionat nu mai contează, în parte.
Dacă avem cât de cât condiții cred că puteam să facem o figură frumoasă, dar până la urmă e bine că am ajuns și până aici”, a declarat antrenorul Victor Pancu.
La turneul de lsa București au participat jucătorii: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Ștefură, Giurcă, Tanasă, Gontariu, Orășanu, Amariei, Marc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava