Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii judiciariști din Gura Humorului au reușit identificarea și reținerea unor persoane bănuite de furtul sumei de cca. 20.000 lei. La data de 12.07.2023, ora 13.00, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată direct de către un bărbat din Paltinoasa  despre că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism suma de 19.476 lei.

S-a stabilit că în seara de 11.07.2023, în jurul orei 21:00, partea vătămată a parcat autoturismul pe strada Crizantemelor din orașul Gura Humorului, iar a doua zi a constatat faptul că a fost forțat geamul autoturismului iar din torpedou lipsea suma de 19.476 și un chitanțierul unei firme.

În urma activităților investigative și a cercetărilor efectuate în cauză au fost identificați doi bărbați bănuiți de comietrea faptelor, respectiv doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, amândoi din orașul Gura Humorului.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, cei doi au fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava.

În cauză cercetările sunt continuate față de cei doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b și d Cod Penal, respectiv complicitate la furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 48, alin. 1 raportat la art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b și d Cod Penal, ce urmează a fi soluționat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava