Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică la miezul nopții patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea, a identificat pe partea carosabilă a drumului comunal neclasificat, pe raza comunei Horodnic de Sus, un autoturism care era staționat, iar în acesta se aflau două persoane de sex masculin.
S-a procedat la legitimarea persoanelor în cauză, acestea fiind identificate ca fiind doi tineri ambii din comuna Voitinel, județul Suceava, persoane care nu își justificau prezența în locul identificării, respectiv pe raza comunei Horodnic de Sus.
Astfel, s-a procedat la verificarea persoanelor sus menţionate în bazele de date, constatându-se că niciuna dintre acestea, nu figurează ca având permis de conducere auto.
Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la efectuarea unei pânde în apropierea DN2E.
Astfel la orele 00.55, autoturismul a fost observat de către lucrătorii de poliție în timp ce se deplasa pe DN 2E din comuna Horodnic de Sus, județul Suceava pe direcţia de deplasare comuna Horodnic de Sus spre comuna Voitinel.
S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, iar șoferul a fost legitimat ca fiind unul dintre cei doi tineri, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava