Concert pascal
MOPAN Suceava

Donatella Versace crede că regretatul ei frate, Gianni, a fost un geniu care a schimbat drastic industria modei, mai ales pentru că a încurajat mereu modelele să aibă personalitate.

Creatoarea de modă, în vârstă de 62 de ani – care este designer-ul chef al casei de modă Versace, înfiinţată de fratele ei în 1978 – a spus, într-un interviu pentru ziarul The Guardian, potrivit contactmusic.com: „Nu într-un mod trist, ci într-unul foarte pozitiv. Am văzut ce geniu a fost fratele meu. Pentru mine, el a fost fratele meu, dar pentru restul lumii – un geniu extraordinar. A fost perioada în care moda a devenit faimoasă. A fost începutul perioadei de transformare a modei în cultură pop, momentul în care moda a început să se asocieze cu muzica, cu rock’n’roll-ul. (…) Anii ’90 au însemnat o mare schimbare pentru industria modei. Fratele meu, bineînţeles, a fost designer-ul; am lucrat foarte aproape de el mereu.”

Donatella a mai spus că este de părere că modelele erau fără personalitate şi „fără suflet”, dar acest lucru l-a schimbat Gianni. „Înainte nu cred că foarte mulţi designeri permiteau modelelor să aibă personalitate, dar nici după. Modelele ar trebui să poarte haine, să fie foarte serioase, să se uite fix la tine, să arate aproape fără suflet. (În ceea ce-l priveşte pe Gianni) totul era exact opusul: totul era despre fete, despre ce cred ele. Nu era totul doar despre haine, ci şi despre cine le purta.”, a adăugat Donatella Versace.

Donatella Versace, despre regretatul ei frate: Gianni a fost "un geniu", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava