Concert pascal
MOPAN Suceava

În această perioadă de pauză competiţională şi de vacanţă, echipele din Liga a III-a din judeţul Suceava încearcă să-şi întărească loturile pentru noul sezon, dar şi să găsească soluţii pentru staff-ul tehnic cu care vor lucra în campionatul ce urmează. După ce a terminat sezonul pe locul al II-lea în Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuţi va continua cu aceeaşi echipă de antrenori, Dorin Goian, Daniel Bălan şi Marius Lup.

Zilele trecute a avut loc o întâlnire între primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, directorul echipei Călin Nica, preşedintele echipei, Vichente Popescu şi cei doi antrenori, Dorin Goian şi Daniel Bălan, în care cei doi tehnicieni, alături de antrenorul cu portarii Marius Lup, şi-au dat acordul pentru a rămâne şi-n sezonul ce urmează pe banca tehnică a echipei CSM Bucovina Rădăuţi.

„Am avut o întâlnire cu primarul Nistor Tatar şi oficialii clubului, în urma căreia s-a ajuns la concluzia că Primăria şi Consiliul Local Rădăuţi sunt alături de echipă şi-n continuare, şi de aceea am acceptat să rămânem. Încercăm să facem o echipă cât mai competitivă, dar trebuie să vedem exact cu ce jucători. Nu vom avea obiectiv promovarea, şi asta deoarece nu avem un buget care să ne permită acest lucru şi de aceea ne dorim în noul sezon să obţinem cât mai multe puncte”, a explicat antrenorul rădăuţenilor, Dorin Goian.
În ultimul campionat, CSM Bucovina Rădăuţi a reuşit cel mai bun sezon din ultimii 60 de ani ai fotbalului din localitate şi a fost foarte aproape să învingă în faţa propriilor spectatori o formaţie din prima ligă, Gaz Metan Mediaş, în Cupa României, după un meci ce s-a decis la loviturile de departajare. Mai mult, rădăuţenii au terminat pe locul II în Liga a III-a, cea mai bună clasare în sezonul trecut a unei echipe din judeţul Suceava.

Lotul echipei rădăuţene se va reuni în jurul datei de 10 iulie, CSM Bucovina urmând să înceapă un nou campionat în Liga a III-a pe data de 24 august.

Dorin Goian, împreună cu Daniel Bălan și Marius Lup, rămân pe banca tehnică a echipei Bucovina Rădăuți, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava