Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri în jurul orei 03:40, polițiștii SPR 3 Marginea, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 2E din Horodnic de Sus. Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat de 40 ani, domiciliat în  Vicovu de Jos, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoturismului condus. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia au fost identificate trei genți de voiaj, în acestea fiind depozitate mai multe pachete de țigarete de proveniență extracomunitară, netimbrate. De asemnea, pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat un ghiozdan, în care se aflau mai multe pachete de țigarete netimbrate.

Autoturismul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală 3 Marginea, în vederea inventarierii țigaretelor, rezultând că șoferul a deținut și transportat pe raza comunei Horodnic de Sus, cantitatea de 941 pachete de țigarete netimbrate (18.820 bucăți țigarete), bunuri ce trebuiau plasate sub un regim vamal. S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”, faptă prev. de art.  270 alin. 3 din Legea 86/2006 modif. prin O.G. 85/2022. De asemenea, s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra cantitații de 941 de pachete de țigerete (18.820 țigarete) în valoare de 13.174 lei, cât și a autoturismului în valoare de aproximativ 5000 euro.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Dosar penal pentru contrabandă de țigări și autoturism de 5.000 euro confiscat de polițiștii din Marginea de la un bărbat din Vicovu de Jos (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava