Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie din Marginea are dosar penal pentru contrabandă cu țigări. Femeia, în vârstă de 54 de ani, a fost prinsă după ce a fost oprită în trafic de polițiștii din comuna Vama. După ce i-au verificat documentele, s-a procedat la controlul autovehiculului, ocazie cu care într-o geantă din portbagaj au fost găsite mai multe cartușe țigarete fără a prezenta marcă fiscală.

Femeia a fost condusă cu tot cu mașină sediul Secției 14 Poliție Vama în vederea efectuării unui control amănunțit al vehiculului, ocazie cu care într-o geantă din material de piele au mai fost identificate 8 cartușe țigarete, fără marcă fiscală.

De asemenea, sub capota autovehiculului au mai fost identificate 14 cartușe țigarete proveniență extracomunitară, fără timbru fiscal.

În interiorul mașinii, respectiv  în compartimentele pentru depozitare bunuri de sub scaunele din față și sub scaunele din față au mai fost identificate 20 de cartușe, prejudiciul total ridicându-se la suma de 4080 lei.

În continuare s-a procedat la indisponibilizarea autoturismului, precum și la confiscarea celor 6.800 de țigări fără timbru fiscal. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava