Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei șoferi din județul Suceava s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, în cursul zilei de vineri, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Brodina, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate. Şoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.
Apoi, în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.00, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi a Postului de poliție Straja a oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare din Vicovu de Sus o maşină condusă de un localnic de 30 de ani. Având în vedere că şi acesta emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat  cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Nu în ultimul rând, la primele ore ale zilei de duminică, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi a Postului de poliţie Ulma a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi, din Vicovu de Sus un atoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ulma.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penal, ce vor fi soluţionate procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava