Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii PADEL CENTER TIMIȘOARA și-au adjudecat Premiul Fair Play la Cupa Internațională a Cluburilor de Padel (The International Cup of Padel Clubs), cea mai reprezentativă competiție între cluburi din Europa, desfășurată zilele trecute în Malaga (Spania). De asemenea, clubul timișorean a câștigat Grupa 3 a competiției, surclasând echipe din Senegal, Tunisia și Danemarca – în finală.

Este pentru al doilea an consecutiv când sportivii timișoreni intră în această competiție, ei fiind, de altfel, și primii reprezentanți ai unui club de padel din România care au participat la turneul ce are deja o tradiție de șapte ani.

PADEL CENTER TIMIȘOARA a înscris în competiție șase sportivi, două echipe masculine – Silviu Popescu & Klaus Herle, respectiv Bruno Perescu & Bogdan Bristan și una feminină  – Pamela Torres & Estefania Saez.

Claude Baigts, președintele Asociației Europene a Cluburilor de Padel (AECP) a motivat acordarea Premiului Fair Play echipei timișorene în cadrul ediției 2023 a Cupei Internaționale a Cluburilor de Padel și a lansat, totodată, o onorantă invitație Timișoarei. „Am fi onorați ca PADEL CENTER TIMIȘOARA să se alăture oficial Comitetului de organizare pentru următoarea ediție a Cupei Internaționale a Cluburilor de Padel. Președintele clubului a fost un real ghid al delegației din Timișoara, iar fiecare jucător a arătat că este un ambasador al spiritului padelului dar și al României. Integrarea Estefaniei și a Pamelei timp de doi ani în rândul sportivilor PADEL CENTER TIMIȘOARA este un model de succes pe care doar sportul îl permite. AECP mulțumește PADEL CENTER TIMIȘOARA”,  transmite Claude Baigts, președintele Asociației Europene a Cluburilor de Padel (AECP), instituția organizatoare a celei mai reprezentative competiții între cluburi din Europa, Cupa Internațională a Cluburilor de Padel.

AECP a fost creată în 2016, pentru a facilita dezvoltarea cluburilor de padel prin organizarea anuală a Cupei Europene a Cluburilor de Padel. Primele ediții au avut loc în Franța (2017 – Toulouse, 2018 – Paris) și apoi din Spania ( 2019 – Malaga). După anul 2020, când Cupa nu s-a disputat din cauza pandemiei de Covid, în etapa din 2021, organizată în Malaga, s-a văzut înmulțirea solicitărilor din partea cluburilor extra-europene, ceea ce i-a determinat pe conducătorii AECP să lanseze, în octombrie 2022, Cupa Internațională a Cluburilor de Padel. Competiția se desfășoară cu sprijinul Consiliului Local Malaga, localitate care își asumă titlul de Capitala Mondială a Padelului.

În ediția din 2023, cluburi din Europa Centrală și de Est, între care România și Moldova, din Țările Baltice, Spania, Franța și Portugalia, precum și din Africa (Maroc și Senegal) și o selecție de jucători din America de Sud și de Nord, au concurat pentru a câștiga Cupa Internațională a Cluburilor de Padel. Au fost trei zile de competiție (6 – 8 octombrie) în care 150 de jucători, selectați în câte două perechi masculine și una pereche feminină din fiecare club, au disputant, în total, 170 de meciuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava