Concert pascal
MOPAN Suceava

Două traficante de ţigări au fost prinse de poliţişti după ce au fost urmărite de poliţişti pe străzile oraşului Siret. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de sâmbătă, o patrulă de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Siret a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care deplasa către oraș. Conducătoarea autoturismului nu a respectat semnalul regulamentar de oprire și și-a continuat deplasarea spre zona centrală a orașului Siret, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. După aproximativ un kilometru autoturismul a virat dreapta pe strada Libertății, oprind la o distanță de aproximativ 15 metri de intersecție. Conducătoarea auto și pasagera din dreapta au încercat să fugă, fiind interceptate şi legitimate. Femeia care se afla la volan are 41 de ani şi este din Rădăuţi, iar pasagera din dreapta era o femeie de 48 ani.

Procedându-se la examinarea amănunțită a bagajelor, a fost identificată o sacoșă de plastic în care se afla cantitatea de 100 pachete de țigări de contrabandă. De asemenea, pe bancheta din spate a maşinii au au fost găsite două cutii, în care se aflau 12 sticle cu alcool din duty free, a câte 1,5 litri fiecare.

Întreaga cantitate de țigarete și alcool de contrabandă, în valoare de aproximativ 1.500 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Femeia aflată la volan a fost sancţionată contravenţional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 zile pentru nerespectarea semnalelor polițistului rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava