MOPAN Suceava

La data de 25 mai ora 11:00, în timp ce polițiștii din cadrul SPR 7 Mălini se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat pe DJ209A Mălini, o autoutilitară la volanul autoutilitarei se afla un bărbat de 39 ani, din satul Herla, com. Slatina și care transporta material lemnos fără a deține documente de proveniență, motiv pentru care s-a procedat la însoțirea acestuia la Ocolul Silvic Mălini.  Totodată, s-a procedat la verificarea transportului de material lemnos în aplicația SUMAL, ocazie cu care s-a constat faptul că nu există un aviz de însoțire a materialului lemnos emis pentru autoutilitara în cauză.  În urma inventarierii s-a stabilit faptul că șoferul transporta cantitate de 2,40 metri cubi cherestea rășinoase, în valoare de 1900 lei, materialul lemnos fiind confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Mălini, iar conducătorul auto a fost sancționat conform Lg. 171/2010.

Tot la data de 25 mai ora 12:15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păltinoasa și Postului de Poliție Pârteștii de Jos, au identificat pe raza comunei Păltinoasa, o autoutilitară care transporta material lemnos. La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat 66 ani, domiciliat în oraș Gura Humorului, căruia i-au fost solicitate documentele personale, cele ale autoutilitarei precum și documentele specifice de transport ale materialului lemnos pentru verificare. Conducătorul auto a precizat că nu deține aviz pentru cantitatea de material lemnos transportată.

S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0 a autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat faptul că aceasta nu are emis niciun aviz de însoțire a materialului lemnos, motiv pentru care am solicitat conducătorului auto să se deplaseze la Depozitul Izvor din cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului. Organele silvice au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând un volum de 4,74 m.c. cherestea, cu o valoare totală de 4.123 lei, care a fost confiscat.  Față de șofer s-a luat măsura de sancționare contravențională conform art. 19 alin. 2 lit. a pct. 2 din Lg. 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 lei, precum și măsura complementară de confiscare a cantității  4,74 m.c. cherestea, cu o valoare totală de  4.123 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava