Concert pascal
MOPAN Suceava

Corina Chiriac, una dintre cele mai remarcabile figuri ale muzicii ușoare românești, a avut o viață plină de succese, iubiri și momente dificile. La vârsta onorabilă de 70 de ani, artista a avut parte de o carieră marcantă, însă puțini cunosc drama personală care i-a marcat viața, notează click.ro.

În ciuda succesului său, Corina Chiriac nu a fost scutită de momente dificile. Artista a recunoscut că a trecut prin opt ani de depresie, perioadă în care a ajuns să nu mai părăsească domiciliul și să se izoleze de lume. Cu o greutate de 98 de kilograme și cu sentimentul de rușine, a petrecut șapte ani în casa ei.

„Am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final și acolo suportăm consecinţele”, a dezvăluit Corina Chiriac, potrivit sursei citate. Astfel, artista a găsit sprijin și putere în credința sa și în ajutorul unui preot care i-a fost alături în momentele dificile.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-care-i-a-marcat-viata-corinei-chiriac-de-ce-2330663.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava