Concert pascal
MOPAN Suceava

Noaptea trecută, jandarmii au descoperit droguri într-o mașină din parcarea amenajată în apropierea Cetății de Scaun a Sucevei. În interiorul autoturismului erau patru tineri, care au devenit agitați cînd au văzut echipajul.

Jandarmii au găsit pe bancheta din spate și în portbagaj o pungă sigilată cu aproximativ 300 de grame de canabis, sub formă de muguri, un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei, foiţe de înrolare a ţigaretelor şi un cîntar electronic. Totodată, în compartimentul de sub volan, ei au depistat un pliculeţ în care se afla canabis despre care un tînăr de 20 de ani a declarat că îl deține pentru consum propriu.

Asupra unui alt tînăr, de 21 de ani, jandarmii au găsit două pacheţele din staniol cu 300 de grame de canabis, sub formă de muguri. Individul a spus că a procurat substanțele vegetale din Spania cu 400 de euro şi urma să le vîndă contra sumei de 60-80 de lei/gram. Cercetările sînt continuate de lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava