Comenzi MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava), datorită viscolului la sol, carosabilul este ”la negru” (80%) alternând cu porțiuni cu zăpadă frământată 1-2cm.

Pe drumurile administrate de SDM Suceava s-a acționat pe parcursul nopții și se acționează în continuare pe toate sectoarele de drum, cu 39 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii, au fost răspândite 628 tone sare.

De asemenea, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite. Carosabilul este umed, cu excepția DN 2E între Spătărești și Cornu Luncii unde există porțiuni de zăpadă viscolită, acționând în acea zonă 2 utilaje. Pe parcursul nopții au intervenit pe teren 31 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate până la ora 8 a.m. circa 193 tone sare și 46 tone nisip.

Prefectura Suceava a mai transmis că situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

Drumurile naționale din județ sunt deschise circulației. Între Spătărești și Cornu Luncii sunt porțiuni de drum cu zăpadă viscolită, 1.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava