Concert pascal
MOPAN Suceava

Ducii de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle au primit un dar costisitor de la regina Elisabeta a II-a, cu ani în urmă, însă nu au fost mulțumiți de acesta, potrivit click.ro.

Frogmore Cottage rămâne casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle atunci când se întorc în Marea Britanie. Ei l-au primit cadou de nuntă din partea suveranei, în anul 2018. Conform unei surse apropiate Casei Regale a Marii Britanii, cei doi nu au fost mulțumiți de dar pentru că sperau să obțină o suită de apartamente în Castelul Windsor.

Harry și Meghan au reînnoit recent contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage, dotat cu cinci dormitoare, unde vor sta când vor vizita Marea Britanie. Ei sunt nevoiți să plătească din venituri proprii costurile aferente întrucât șederile lor nu mai sunt finanțate din bani publici, de când au decis să nu mai facă parte din Casa Regală a Marii Britanii, notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/darul-primit-de-ducii-de-sussex-de-la-regina-2208690.html

Ducii de Sussex au primit un cadou de milioane de lire sterline de la regină, dar nu au fost mulțumiți!, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava