Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Ducele şi Ducesa de Sussex vor returna cadouri primite la nuntă, în valoare de 7 milioane de lire sterline, pentru că au primit foarte multe de la companii celebre care sperau să îşi facă publicitate, potrivit contactmusic.com.

Pe lângă cele primite de la prieteni, care au dorit să celebreze uniunea lor, foarte multe cadouri au fost trimise de companii celebre, iar acum reprezentanţii cuplului sunt obligaţi să facă un triaj şi să le returneze pe cele care ar fi făcut din ducele şi ducesa de Sussex adevărate manechine.

De exemplu, compania Bags of Love le-a trimis două costume de baie asortate în speranţa că aceste piese de vestimentaţie vor fi purtate la plajă, în timpul lunii de miere, de cei doi, însă Palatul Kensington, reşedinţa oficială a cuplului, urmează nişte reguli stricte privind cadourile, iar membrii familiei regale nu trebuie să primească drept daruri produse de care apoi companiile să se poată folosi pentru a-şi face reclamă.

Mai mult, Harry şi Meghan le-au cerut tuturor să nu le ofere cadouri cu ocazia căsătoriei, ci să facă donaţii unor asociaţii caritabile. Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, care au relaţie din iulie 2016, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava