Concert pascal
MOPAN Suceava

Dumitru Fărcaș a murit în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 80 de ani. foarte discret cu viața lui personală, artistul declara în urmă cu câțiva ani că are ”o familie frumoasă și un copil de care este mândru”. Fărcaș a fost căsătorit de două ori, iar pe cea de-a doua soție a convins-o să lase America pentru el, notează click.ro.

Dumitru Fărcaș a fost căsătorit de două ori. Prima sa soție, Aurica, o frumoasă blondă cu ochi albaștri, era biolog, la laboratorul de analize medicale al spitalului de copii din Cluj. Aurica i-a dăruit taragotistului o fiică, Andreea, de care Fărcaș avea să declare peste ani că este foarte mândru. Pe Elena, cea de-a doua soție, Dumitru Fărcaș a convins-o să renunțe la America, după 13 ani, și să se mute cu el în Cluj-Napoca. ”Eu mi-am luat nevastă care a stat 13 ani în Statele Unite ale Americii, cetăţean american de origine română. I-am spus: «Domnişoară, America mea este pe strada Pavlov 35, acolo lângă Chios, şi este şi un lac acolo. Acolo e America. Te rog foarte mult, fă bine şi vino şi vezi-o, iar dacă o să-ţi placă, rămâi». Şi aşa s-a întâmplat. A venit, i-a plăcut şi a rămas aici”, a povestit Dumitru Fărcaș într-unul din puținele interviuri în care a făcut mărturisiri despre viața sa personală, mai scrie sursa citată.

Dumitru Fărcaș a murit în noaptea de luni spre marți, într-un spital din Cluj-Napoca, după ce făcuse infarct în somn. Taragotistul împlinise 80 de ani în luna mai a acestui an.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dumitru-farcas-povestea-inedita-de-iubire-cum-si-cucerit-cea-de-doua-sotie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava