Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a anunțat oficial cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023! Numele lor au fost dezvăluite de prezentatorul Daniel Pavel, într-o emisiune live, transmisă de Pro TV, pe Voyo. Pe lista de 12 vedete se află nume grele din showbiz, foști sportivi, femei frumoase, cântăreți, dar și o cunoscută influenceriță din țara noastră, notează click.ro.

Primul nume dezvăluit de pe lista Faimoșilor de la Survivor 2023 a fost Carmen Grebenișan. Celebra influenceriță e pregătită de marea provocare. „Este o luptă cu mine mai degraba si vreau sa imi demonstrez mie că mă pot adapta la orice situație, indiferent de confortul pe care îl am acasă”, a precizat Carmen Grebișan după anunțul făcut joi, 15 decembrie.

În ediția specială în care au fost dezvăluite vedetele care pleacă în Dominicană au mai intrat apoi pe scenă: Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă, potrivit sursei citate.

Află mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/primetime/e-oficial-cine-sunt-cei-12-faimosi-de-la-survivor-2228193.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava