Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Filmările la sezonul 2 din Wednesday iau startul, începând cu luna aprilie 2024, în Irlanda. Vestea vine ca o surpriză pentru fanii de la noi din țară, care se așteptau ca celebra producție să fie filmată, tot în România, așa cum s-a întâmplat și cu primul sezon, notează click.ro.

Producătorii serialului „Wednesday” au decis să plece pentru că, după primul sezon, susține ministrului Culturii, Raluca Turcan, „statul român a tras țeapă unor investitori în industria cinematografică.

Înainte de filmarea următorului sezon, producătorii „Wednesday” au plecat „pentru că au fost păcăliți că vor primi acest ajutor de stat și după care statul le-a spus «ne pare rău»”, spune oficialul liberal. „Aproape că ajunsesem de râsul industriei cimatografice internaționale că suntem țara care are lege, alocă și bani pe hârtie, semnează contracte și după aceea retrage preșul. Și anul acesta vom face primele plăți care vin din hotărâri definitive ale instanței care certifică faptul că statul român a tras țeapă unor invetitori în industria cinematografică”, a spus Turcan, la digi24, potrivit sursei citate. 

Primul sezon de opt episoade, care a debutat iniţial în noiembrie 2022 pe Netflix, a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 – martie 2022.

Wednesday a doborât mai multe recorduri încă din de la primul episod, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore, serialul de comedie horror a fost reînnoit pentru sezonul 2 în ianuarie.

Sursă foto: Facebook

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/primetime/e-oficial-dupa-ce-a-fost-tepuit-de-romania-2316602.html

E oficial! După ce a fost „țepuit” de România, sezonul 2 din Wednesday se va filma în altă țară, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava