Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorii serialului „Wednesday” de pe Netflix au fost încântați de România, mai ales că în promo-ul producției, unii dintre ei chiar au vorbit limba noastră. Pentru că au petrecut foarte mult timp la noi în țară pe parcursul filmărilor, în mod inevitabil, toți au făcut cunoștință cu bucătăria românească, notează click.ro.

Pe conturile lor de Instagram, mai mulți actori din „Wednesday” au postat cam tot ce au făcut în România: de la locurile în care au filmat, la cadre din serial și chiar meniurile pe care le-au servit. Tinerii nu s-au arătat a fi prea încântați de mâncarea românească și, într-o notă umoristică, au stârnit un val de comentarii pe conturile lor de pe rețelele de socializare. Cea care a publicat imaginile haioase este nimeni alta decât Joy Sunday, cea care o interpretează pe Bianca, sirena cu puteri supranaturale. Imediat după publicarea imaginilor, comentariile au început să vină unele după altele, care mai de care mai amuzante, potrivit sursei citate.

„Continuă să mă sperii cu fotografii cu micul dejun și voi plânge / Doamnelor și domnilor, uitați un delicios cârnat răsucit românesc, servit pe o substanță misterioasă și cu garnitură de ciuperci umplute / Pare la fel de rău ca prânzul meu de la școală”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat atât starurile „Wednesday”, cât și internauții care le-au văzut postările haioase.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/starurile-wednesday-oripilate-de-mancarea-2224149.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava